Fortsatt massinvandring till Sverige

Massinvandringen till Sverige fortsätter i oförminskad takt. I år väntas Sverige, enligt Migrationsverkets prognos, ta emot 31.000 asylsökande. Det är samma nivå som under 2010 då 31.819 personer sökte asyl, vilket var en ökning med 32 procent jämfört med 2009.

Även arbetskraftsinvandringen fortsätter öka och därmed konkurrera ut svensk arbetskraft. Under 2010 är prognosen att 27.000 personer kommer att ansöka om arbetstillstånd, vilket är en ökning med 1.500 jämfört med 2010.

Den borgerliga regeringen fortsätter alltså att hålla dörren till Sverige på vid gavel. Detta samtidigt som problemen med segregationen blir allt värre med bl a kriminalitet, upplopp och utanförskap som följd. I dagens partiledardebatt deklarerade dessutom sjuklövern, dvs samtliga partier utom Sverigedemokraterna, att de unisont står upp för det mångkulturella samhället med fortsatt hög massinvandring, vilket de anser berika Sverige.

Ensam i opposition befinner sig Sverigedemokraterna, vilket än en gång visar på vikten av att partiet vinner ännu mer stöd och makt. I annat fall väntar endast kaos.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann